maanantai 16. syyskuuta 2013

Tappajakärpäsiä ja Soonan kanssa seikkalua.

Olipa kerran perjantai 13. ja sinä päivänä Miijatus-otus meni katsomaan hyvää (no okei, erästä parasta) ystäväänsä erääseen kaupunkiin. Automatka sujui hyvin ja hän pääsi perille.. Kuinkas kävi Miijatuksen ja Soonan viikonlopun? Se selviää seuraavassa jaksossa.
    Elikkä nyt! Hienosti perjantaina päätettiin, että Soona-olio näyttää minulle vähän kaupunkiansa ja baareja. Kuitenkin ensin piti mennä Hesburgeriin mässäämää ja sitten ostamaan juomia ja sitte me käveltiiki erääseen frisbeepuistoon! Sielä oli ihania tammeja, joisa oli terhoja!♥ Ja oli sielä omenapuita, mutta ne nyt on niin nähty..
   Eksyimme sitten ensimmäiseen baariin, jossa lauloin vaihteeksi karaokee, olenhan hirmu kova lauleskelemaan, ja aika hyväkin. Soona oli ainakin hyvin ylpeä musta, mua alko oikee hävettääki ku se kehu nii hirviästi. :D Kyllähä ne biisit meni aikas hyvin, ainakki moni käänsi päänsä kun aloin laulamaa..
  Kun kyllästyttiin oottamaan karaokevuoroja, päätimme vaihtaa vähä vauhdikkaampaan pleissiin! Oli mukavaa toisia härnätä, mitäs kattelevat päälle kuin halpaa puuroa! Ja vaihteeksi ollut taas siinä kunnossa, että "Vitsi osaan tanssia, oon niin paras voi kato ku mä sheikkaan!".... Toivottavasti mua ei ikinä kuvata ja laiteta youtubeen esimerkiksi, härre guud. :D  

Fantatus.

Miijatus-otus ja aurinkolasit.

Söpö ranskalainen dipattu.

Koska varjot ja värit.

Katse ylös.

Soona♥ ja piilomainonta.

Miijatus-otus ja naurahdus ujostus.

Soonan taiteellisuus.

Vaahterointia Soonan tapaan.

Se on söpö.
Roar.♥
Mutta täytyy myös kertoa että kuinka IHANIA OTUKSIA KÄRPÄSET ON. Perkele ne molempina aamuina herätti joskus 10-10:30 välillä! Se yksi, jonka nimesin Pörröksi, oli kaikista pahin. Se kuulosti jo niin kamalalle, hmmm, varmaan johtuu siittä että se koitti aamuisin minun KORVAANI TUNKEA. Oli lauantai aamuna kiva herätä kivassa humalakrapulakuolema-oloissa siihen, kun KÄRPÄNEN TUNKEE KORVAAN! Olisikin ollut siinä, mutta ei, pitää vielä mennä käppäilemään jaloille ja parhaansa mukaan pitää hereillä! Luovutin siinä vaiheessa, ja aloin taistelemaan hurjaa DVD-laitetta vastaan, jotta sain katsottua Monsterit Oy:n.♥
   Tässä vaiheessa Soonan tosin heräsi nauraen, koska olin kuulemma niin ähissy ja puhissu kaikkien koneitten kanssa.. Onneksi heräsikin, se saiki laittaa kaikki piuhat oikein ja näin. ;)
   Vielä niistä kärpäsistä, en enään tiedä mikä on kamalin tunne, koska se PERKELEEN KÄRPÄNEN lensi mun SILMÄÄN, avoinaiseen silmään! Ei se nyt niin järkytys olisi, jos olisin ollut liikkeellä, mutta kun istuin kivasti paikoillani, hieman kättäni heilutin että se kärpänen menisi pois. Otti muuten pikkuse kipiää ko toinen tömähtää avonaiseen silmään. :(

Valoitusotus.

Kynttilänvalo.

Kukkaotustus.

I believe I can flyyy..♪

Tämä on viikonlopun paras juttu ikinä! Alfapet-kuutio, aivan törkeen loistava peli!
...vaikka hieman muokkailtiin sääntöjä mutta SILTI!

Se oli semmoinen viikonloppu, paljon naurua ja hauskuutta ja hengissä pysymistä!♥
  Pääsin kotia, tajusin että vaihteeksi jätin melkein koko omaisuuteni Soonan tykö. DÄÄM ja minäkun vielä ostin kissalle hienot valjaat, että saisin kokeilla miten kissat osaisi olla! Ehkä siittä sitten myöhemmin, katotaan sitä sitten kun joskus saan tavarani takaisin. ;)
  Voi Miijatus-otus höppänää, vaihteeksi tavarat muualla kuin pitäisi! Mitäs hän keksiikään seuraavan kerran?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti