keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Outo uni ja stressi.

Miijatus-otus, muistatkos kun uhosit kertovasi niitä "hurjia" unejasi..?
VOI KYLLÄ. Eikä se ole ihan normaalia, että kun uhoamalla uhoaa että NYT MINÄ TEEN NÄIN, niin jostakin syystä se joko unohtuu tai sitten sitä ei vain yksinkertaisesti tapahdu? Mulle käy aika useasti niin.. :D
Mutta nyt on uni jonka voisin kertoa!

Olimme kaveriporukalla menossa Turkkiin, lentokone oli todella suuri mutta siltikin ahdas.
Turkissa me rauhassa katseltiin tuttuja maisemia ja lopulta päätettiin Nikon kanssa mennä meidän autollamme kaupungille katselemaan! Mutta siinä meinasi tulla kolari, onneksi ne autot liukuivat jäätä pitkin ohitse autostamme. Niko totesikin tässä vaiheessa, että jatketaan matkaa, joten jatkoimme kävelyä..
Kaupunkireissun jälkeen palasimmekin hotellille, ja minä ajattelin siinä vaiheessa hakea lisää tupakkia, joten riensin hyvälle kassalle ja tilasin tupakkiaskin ja jonkin juoman.
Kassamies paineli nappeja, ja vihdoin sai asiat kuntoon ja tokaisi hymyillen mulle englanniksi:
"Kyllä, myönsimme sinulle tämän 1508e lainan nytten, joten maksappas se sitten pois ennenkuin lähdet maasta pois!"
Aloin siinä raivoamaan hirveästi suomeksi, mitä HEL-VI-NKUSSAFHASUF! Se ymmärsikin minua, mutta ei voinut enään asialle tehdä mitään.
(Eli Turkissa, jäinen tienpinta, auto hävisi, superlaina ostaessa tavaroita, selvä..)

Meninkin itkemään sitten hyttiini. Mutta sielä tuli hieman huono olo, tulin merisairaaksi. Sen jälkeen kaverini äiti tuli minulle huutamaan, kuinka kissanpentu itkee hirveästi toisessa huoneessa! Menin katsomaan sitä, pieni söpö pörhöinen kissanpentu, jonka toinen silmä tihkaa epämääräistä nestettä! :( Varovaisesti tökkäsin sitä kylkee, joten hologrammi (miten tuo kirjotetaan. :D) hävisi ja pentu alkoi leikkimään!
Kaverin äiti tuli naureskelemaan siihen, joten arvasin että nämä olivat kusettaneet minua! Koitin totutella kissanpentua meidän vanhaan kissaamme (onkohan lie elossakaan enään) Jasuun, mutta Jasu koitti tappaa sitä koko ajan. Loppujen lopuksi annoin kissanpennun merikapteenimmelle.
Tämän jälkeen etsin taxfreestä tavaroita mitä haluaisin!
(Eli hetkinen, oliko Turkki siis loppujen lopuksi iso, tooodeellaaa iso laiva?!) Kyllä. :D

Olemme tässä pienellä porukalla miettineet, pitäisikö mennä Turkkiin porukalla, olen miettinyt vanhoja lemmikkejäni, raha-asioita miettinyt..
Ei saisi miettiä näköjään yhtään mitään. Mutta koitan seuraavaksi kerraksi muistaa oikeasti jännittävän unen!
Miksen voisi tietenkin kertoa sitä kannibaalikaupunki-untakin, mutta haaveilisin siitä kirjoittavani kirjan, tai edes novellin. :D

Töissä on kivaa, viime viikonloppuna näin Turmion Kätilöt, ainakki kaks biisiä. Muistaakseni.
Käytiin katsomassa taas taloa, mutta ei oikein vastannut mielikuvaani.. Sen kiinteistövälittäjät ainakin osaa, ottaa sellasia kuveja kohteesta, joisa ei näy lähes tulkoon mitään virheitä! Hienosti! :D

Kertokaa muuten, jos haluatte kuulla tämän kannibaalikaupunki-unen, se oli varmaan maailman jännittävin uneni! No okei, kerron sen joskus kun tulee tylsää enkä keksi muuta päivitettävää, tulen kertomaan siitä suuuuuriiin otsikoin ja sitä rataa. ;)

MUTTA KUVEJA!!

Epämääräistä silppoamista.
Pahvin pala, josta kaiversin paloja pois.
Taktisesti.

Lore.♥

Kukas sielä lurkkii. Lara!♥

Tämän vuoden viimeinen saalis.
Ainakin toistaiseksi.

Baywatch-puu.

Kaksi puuta kietoutuneet toisiinsa.

Katon valtaajat.

Vai tulikohan se kissanpentu tästä uneeni..

Tukivapa.

Nikon saalis oli sisältä kaunis.♥
Tämäkin pakko tänne lisätä.

Miijatus-otus meikillä! :0
OOOOOOOOOOOOOOOO
Miijatus kuittaa ja näin että! Mielipiteen Kannibaalikaupunki-uni jutusta että näin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti